Tropical blast a jeho zdravotní přínosy

Valentus Tropical Blast je jedinečný nápoj 21. století, který představuje novou generaci hubnutí. Překvapí vás však nejen jeho osvědčenými výsledky, ale také lahodnou chutí tropického ovoce, která vás přesune do slunných zákoutí naší planety. Mohou si díky němu přijít na své také ti, kteří neradi pijí po ránu kávu – pokud si jej totiž dáte k snídani nebo na lačný žaludek, účinně nastartuje váš metabolismus a podpoří vaši koncentraci.

Jedinečné složení a návod, jak ho užívat 

Užívání nápoje Valentus Tropical Blast je naprosto jednoduché. Pro maximální hubnoucí účinek stačí rozmíchat obsah jednoho sáčku s 400 až 500 mililitry vlažné nebo studené vody – směs nechte chvíli odstát a poté ji můžete s chutí konzumovat. Směs pijte každý den ráno po dobu 6 dní a sedmý den si udělejte pauzu, aby si na něj tělo příliš nezvyklo. Vyhýbat by se mu však měli těhotné a kojící ženy a lidé, kteří užívají léky kvůli zdravotním komplikacím.

 

valentus_tropical_blast_freshioo_blog

Tento jedinečný nápoj si zakládá na přírodních ingrediencích. Jeho obsah proto tvoří inulinová vláknina, rýžové otruby, syrovátkový protein, xylitol, kyselina citronová, stévie (sladidlo), ananasový prášek, pomerančový prášek, bio vápno, kofein z kávových zrn, garcinia cambogia, malinové ketony, prášek plodů maqui, annatto a chrom. Naproti tomu neobsahuje žádný lepek, chemické látky a ani glutamáty – je proto vhodný i pro vegany.

Přínosy konzumace Valentus Tropical Blast

Ačkoliv se jedná především o nápoj usnadňující hubnutí, jeho konzumace vás překvapí mnoha dalšími zdravotními benefity – pomáhá s detoxikací těla, podporuje správné trávení a činnost trávicího traktu, dodá vám energii, udrží vás déle koncentrovanými, snižuje pocit hladu a pomáhá přeměnit tuky v energii. Těmito vlastnostmi disponuje zejména díky následujícím složkám:

 

prirodni_slozemi_tropical_blast_freshioo_blog

Inulinová vláknina: Podporuje trávení, činnost střeva a pomáhá snižovat hmotnost. Kromě toho také působí jako probiotikum.
Syrovátkový protein
: Skvělý zdroj bílkovin, který pomáhá udržovat dlouhodobý pocit sytosti a zrychluje metabolismus. 
Garnicia Cambogia: Tento výtažek obsahuje vysoké množství kyseliny hydroxycitronové, která pomáhá lépe spalovat tuky a udržovat pocit sytosti. 
Chrom: Pomáhá udržovat normální hladinu cukru a cholesterolu v krvi, zlepšuje využití sacharidů v organismu a snižuje chuť přejídat se. Kromě toho také zlepšuje krevní oběh a pomáhá při rekonvalescenci po srdečním infarktu. 
Rýžové otruby: Podporují vstřebávání potravy, bojují proti cukrovce, snižují hladinu špatného cholesterolu v krvi a léčí únavu.

 

Všechny tyto přínosy můžete získat pomocí tohoto jedinečného nápoje 21. století, který nabízíme na našich stránkách. Nezapomínejte však, že abyste dosáhli maximálního účinku, měli byste dodržovat pitný režim, vhodnou stravu a další návyky zdravého životního stylu.