Čokoládový nápoj Valentus Europa Cocoa

Valentus Europa Cocoa je lahodný nápoj s čokoládovou příchutí, který si můžete vychutnat, když máte chuť na sladké. Jedná se však o výrobek, který lze připravit do podoby nízkoenergetické svačinky, tudíž si jej můžete vychutnat bez pocitu viny také během shazování přebytečných kil. Kromě toho, že chutná skvěle a podporuje hubnutí, však také přináší řadu dalších zajímavých přínosů pro lidské zdraví.

Valentus Europa Cocoa

Pokud hledáte vhodnou svačinu do práce nebo na výlet s přáteli, Valentus Europa Cocoa je pro vás tím pravým ořechovým. Nejenže si jej můžete snadno přibalit do tašky, ale také chutná naprosto skvěle – má příchuť pravé belgické čokolády. Kromě toho má však konzumace tohoto nápoje zajímavé účinky na lidské zdraví. Níže se můžete podívat na ty nejlepší z nich: 

  • podporuje funkčnost imunitního systému
  • pozitivní vliv na metabolismus
  • je složený z ingrediencí na přírodní bázi
  • přirozeně zvyšuje energii
  • zlepšuje náladu a soustředění
  • podporuje hubnutí

Cokolada_valentu_esuropa_cocoa_Freshioo_blog

Čokoládový nápoj skvělé naladí vaše ráno a dodá vám energii potřebnou k vykonávání všech pracovních záležitostí. Jelikož je navíc sladký a jemný, dodá vám po ránu pocit pohody a příjemně vás naladí – to vše navíc za cenu velmi málo kalorií a žádného vlivu na vaši tvrdou dietu.

Vhodná doba pro konzumaci nápoje

Ideální doba pro konzumaci čokolády je ráno, a to ve formě teplého nápoje. Můžete si ji však také vychutnat i v odpoledních hodinách, a to například jejím přimícháním do jogurtu nebo ovesných vloček – záleží pouze na vás a vašich preferencích. Stačí smíchat jeden sáček s 250 ml teplé vody (pokud chcete, můžete dochutit mlékem) a váš nápoj bude připraven. Valentus Europa Cocoa je vhodný pro každého, kdo má problém s přejídáním a chce se zbavit přebytečných kilogramů. Nápoj si získal své jedinečné účinky zejména díky těmto složkám: 

 

Valentus_europa_cocoa_freshioo_blog

L-tyrozin 

L-tyrozin zlepšuje efektivitu cvičení, urychluje regeneraci těla a účinně zvyšuje fyzickou výkonnost. Kromě toho má však také schopnost předcházet přetížení při tréninku, zrychluje spalování tuků a je prekurzorem pro tvorbu adrenalinu. Tato prospěšná látka navíc působí i na činnost trávicí soustavy – po jeho konzumaci má člověk menší chuť k jídlu, což se v důsledku projeví na jeho postavě.

Chrom

Chrom podporuje látkové přeměny cukrů, tuků a bílkovin a přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi. Má však také příznivý vliv na boj s nadváhou, pomáhá redukovat tělesnou hmotnost a podporuje metabolismus glukózy. Jedná se o životně důležitou látku, která hraje také roli při metabolismu cukrů – jeho nedostatek proto může vést k závažným komplikacím.