Nápoj Hibernate 8 pro lepší spánek a snazší hubnutí

Pokud se v poslední době potýkáte s problémy se spánkem a nadváhou, rozhodně byste měli zpozornět. Nápoj Hibernate 8 je totiž novodobý přírodní přípravek, který vám pomůže snáze usnout a zbavit se nevzhledných přebytečných kil. Tento prostředek také podporuje celkovou regeneraci organismu během noci a prohlubuje spánek, což je velmi důležité pro zachování dobrého zdraví. Níže jsme pro vás sepsali další okouzlující benefity, které byste měli o tomto nápoji vědět.

Valentus_hibernate_pro_zdravy_spanek_freshioo_blog

Složení pouze z kvalitních ingrediencí

Hibernate 8 vás překvapí především vysokou dávkou kolagenu, díky kterému pomáhá s regenerací kloubů, kostí a pokožky. Stejně tak je však účinný pro snadnější usínání a kvalitnější spánek, který je zase velmi důležitý pro celkové zdraví a regeneraci organismu. Svou sílu si tento nápoj získal především díky kvalitnímu složení. Obsahuje totiž extrakt z kořene zázvoru a hroznových jader, vitamíny B5 a B6, vitánii snodárnou (neboli indický ženšen), která zmírňuje stres a zlepšuje fyzickou kondici a kolagen, který dodává odolnost vazivové tkáni, včetně šlach, chrupavek, kostí a dokonce také kůže.

Dále pak tento nápoj obsahuje také extrakt z kořene ašvagandha, přírodní barvivo, extrakt z ovoce Acerola Chery, výtažek z květů heřmánku, extrakt z citrónového listu, extrakt z třešňového ovoce, vápník a chrom. Díky všem těmto přísadám je Hibernate 8 jedničkou pro kvalitní spánek, který je pro vaše zdraví stejně důležitý jako pravidelný pohyb a zdravá strava. Návod na jeho přípravu je navíc velmi jednoduchý – stačí smíchat jeden sáček s 500 mililitry vody, pořádně zamíchat a vychutnat si ho před spaním! Užívat byste jej pak měli maximálně 6 dní a poté si dát pauzu.

 

hermanek_pro_klidny_spanek_freshioo_blog

Nedostatek spánku a melatonin 

Nedostatek spánku je závažný problém, který může vést k nárůstu hmotnosti a zvýšení rizika onemocnění, jako je srdeční infarkt, mozková mrtvice a dokonce také psychické problémy. Je proto důležité, abyste této části dne věnovali dostatek pozornosti a nastavili si správný spánkový režim (minimálně 7 až 8 hodin denně). Dále byste se pak také měli vyhýbat alespoň 1 hodinu před ulehnutím do postele všem zdrojům modrého světla. Ty totiž potlačují tvorbu melatoninu, klíčového spánkového hormonu, který říká vašemu mozku, kdy je čas si odpočinout a jít spát.  

Kvalitní spánek pro vaše zdraví

Pokud tedy i vám dělá problém usnout, rozhodně neváhejte vyzkoušet Hibernate 8, který vám pomůže problém vyřešit a navíc díky němu zhubnete, aniž byste se museli namáhat – vaše buňky totiž během noci začnou spalovat přebytečné tuky, přičemž vy nic nepocítíte. V případě, že však budete spát málo, může velmi snadno dojít k oslabení vašeho organismu, zvýšení nervozity, podráždění, unavenosti, špatné koncentraci, vysokému krevnímu tlaku, obezitě, problémům se srcem, dýchacím problémům a dalším závažným potížím.