Unikátní zpracování pro nezapomenutelný šálek kávy

Zpracování s láskou a precizností

Každá zrnková káva v naší kolekci Caixa prochází jedinečným procesem sušení ve speciálních statických boxech. Tyto boxy, hluboké 1 metr a o objemu 15000 litrů (25-30 pytlů zelené kávy), jsou klíčem k vytváření nezapomenutelného chuťového zážitku.

 

Kawa-LA-STORIA-SellezioneSpeciale-1kgSWIEZO-PALONA-Nazwa-handlowa-Kawa-LA-STORIA-SellezioneSpeciale-1kgSWIEZO-PALONA

Inovativní technologie sušení

V dolní části každého boxu najdete větrací mřížku, která umožňuje cirkulaci vzduchu odspodu nahoru přes sušící se kávu. S dvěma teploměry hlídajícími teplotu v různých hloubkách se zajistí, že sušení probíhá stabilně a nikdy nepřesahuje 40 °C. Tento systém statického sušení znamená, že káva zůstává v boxech nehybná, bez otáčení, což přispívá k jedinečnému profilu chuti.

Ovocnější a výraznější aroma

Po dokončení sušení má káva čas odpočinout si 1-2 týdny před loupáním. Tato pečlivě navržená metoda přináší do každého šálku ovocnější a výraznější charakter, který se liší od běžného brazilského kávového profilu.

 

Kawa-Ziarnista-LA-STORIA-d-ORO-1kg-SWIEZO-PALONA-EAN-GTIN-5903714963072

Profil, který oživuje sentimenty každé láhve

Caixa Zrnková Káva Brazil představuje nejen výjimečný šálek kávy, ale také celý příběh za tímto lahodným nápojem. S inovativní technologií sušení a důrazem na kvalitu přinášíme do každého šálku zážitek, který oživuje smysly a zanechává nezapomenutelný dojem. Zkuste Caixa a objevte brazilskou kávu v novém světle!