Ráno vstáváte unavení?

Převalujete se a máte živé sny? Pokud ano, tak právě pro vás jsou tu produkty od společnosti Valentus. Představujeme vám Hibernate 8 pro kvalitní spánek a hubnutí.  

 

Nekvalitní spánek

Kvalitní spánek je stejně důležitý jako pravidelný pohyb a zdravá strava. Výzkumy ukazují, že špatný spánek má okamžité negativní účinky na vaše hormony, výkon při cvičení a funkci mozku. Může také způsobit nárůst hmotnosti a zvýšit riziko onemocnění u dospělých. 

Dobrý spánek

Naproti tomu dobrý spánek vám může pomoci méně jíst, lépe cvičit a být zdravější. Během několika posledních desetiletí se kvalita i kvantita spánku snížila. Ve skutečnosti mnoho lidí pravidelně špatně spí. Pokud chcete optimalizovat své zdraví nebo zhubnout, dobrý noční spánek je jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete udělat.

 

Kvalitni_spanek_freshioo_blog

Spánkový hormon

Melatonin je klíčový spánkový hormon, který říká vašemu mozku, kdy je čas si odpočinout a jít spát. Suplementy s melatoninem jsou mimořádně oblíbeným pomocníkem při spánku. Melatonin, který se často používá k léčbě nespavosti, může být jedním z nejjednodušších způsobů, jak rychleji usnout.

Hibernate 8 Czech Valentus - kvalitní spánek i hubnutí 

V jedné studii užívání 2 mg melatoninu před spaním zlepšilo kvalitu spánku a energii na druhý den a pomohlo lidem rychleji usnout. V jiné studii polovina skupiny usnula rychleji a zaznamenala 15% zlepšení kvality spánku  Navíc nebyly v žádné z výše uvedených studií hlášeny žádné abstinenční účinky.

Melatonin je také užitečný při cestování a přizpůsobování se novému časovému pásmu, protože pomáhá cirkadiánnímu rytmu vašeho těla vrátit se do normálu. V některých zemích potřebujete lékařský předpis na melatonin.

 

Co nás čeká ve spánku

Když spíme málo, dochází k: oslabení organismu, nervozitě, podráždění, unavenosti, špatné koncentraci, povadlé pleti, kruhům pod očima, vystavujeme se možnosti různých onemocnění. 

Přemíra spánku způsobuje: vysoký krevní tlak, obezitu, cukrovku, problémy se srdcem, dýchací problém, ucpané cévy, malátnost, a ještě větší únavu. 

Spánek je moc důležitý. Spánek způsobuje, že se cítíme šťastni, dokonce může ovlivňovat délku života, ale nesmí ho být ani málo, ani moc.

 

Kvalitni_spanek_je_nezbytny_freshioo_blog

Hibernate 8 Valentus - Noční hibernace k dobití a zotavení

Udělejte si noční hibernaci, abyste dobili energii a zotavili se. Vyspěte se na cestu k lepšímu zdraví a kondici s pomocí našeho prášku na podporu spánku.

Tato směs před spaním, obohacená o kolagen, vitamíny B a další výživné výtažky, připraví tělo na to, aby využilo každou minutu spánku, takže se probudíte revitalizovaní, omlazeni a svěží.

Abychom podpořili proces obnovy těla během spánku, vyvinuli jsme naši formuli na bázi kolagenu Hibernate 8.

Vyrobeno z nejkvalitnějších ingrediencí, které podpoří vaše tělo v přirozeném procesu opravy, ke kterému dochází během spánku.Poskytuje vám 3000 mg vysoce kvalitního kolagenu.