Letní dieta

Mít nadváhu v letních vedrech není žádná legrace. A odhalovat tlusté břicho není zrovna příjemné, když všichni kolem vás nosí plážové oblečení velikosti komára a vosí břicha kapají olejem. Ve skutečnosti může být pro lidi s nadváhou léto nepříjemnou zkouškou zahrnující nespočet příležitostí k trapnosti a nepohodlí. Pojďme se tedy podívat na to, jak se můžete zbavit tuku a udělat z příštího léta radostnější zážitek.

Potřebujete motivaci

Nikdo nerad mění své návyky. Pokud tedy chcete změnit své stravovací a cvičební návyky, potřebujete silný motiv – něco, co vás udrží v dietě. Ať už si vyberete jakýkoli motiv, musí to být něco silnějšího než nutkání jíst chutné vysoce kalorické potraviny.

 

letni_dieta_freshioo_blog

Motiv pro hubnutí?

Cokoli, co vás předem zavazuje k dosažení vašeho cíle v hubnutí, je skvělým motivem. Buďte tedy odvážní. Ať už se snažíte přes léto zhubnout, ušetřit peníze nebo složit zkoušky, důležitou součástí motivační skládačky je vaše schopnost pozitivně přinášet krátkodobé oběti. Volba je poměrně jednoduchá….

  • Můžete se zaměřit na zbavování se jezení nezdravých potravin nebo se zaměřit na výhody které získáte, když tyto potraviny nebudete jíst. Je smutné, že mnoho dietářů se zaměřuje na pocit nedostatku. Po nějaké době vidí svou stravu jako zátěž, nudu, zlou nutnost. To je důvod, proč jich tolik končí.
  • Pokud chcete na léto vylepšit tvar svého těla, musíte se této pasti vyhnout a ocenit dlouhodobé výhody, které získáte krátkodobou úpravou svého životního stylu.
  • co takhle výborný džus, který pomáhá tělu zbavovat se nadbytečných kil.

letni_dietay_freshioo_blog

Dobrá zpráva o zlepšení vaší stravy

  • Mnohé z našich chutí k jídlu a obecných postojů k jídlu jsou silně ovlivněny tím, co jíme a pijeme. Jde o to, že průměrná moderní strava je nabitá cukrem, tukem a solí, což nás podmiňuje chtít více těchto položek. Ale pokud se dokážete vymanit z této závislosti na nezdravých ingrediencích i na 2-3 týdny všimnete si obrovského rozdílu ve vašich chutích.

Myslete na své zdravé stravování, ne na hubnutí.