Recenze spokojené zákaznice

Dobrý den

Dnes vybíráme od všeho trochu.

Hubnutí a dobrá nálada.

  • Recenze spokojené zákaznice 

Ahoj jsem v šoku, po týdnu užívání džusu Tropical Blast, jsem se zvážila a změřila jen tak ze zvědavosti  A toto je výsledek 6 dní jsem pila džus dnes 7 den pauza a od rána se cítím taková užší a lehčí tak jsem stoupla na váhu 

Mám pro vás TOP kombinaci, která nejen skvěle chutná, ale hlavně kg a cm mizí! Náš úžasný džus tropical blast a naší skvělou creamer smetanou, která dodá džusu tu skvělou pravou piňacoladovou chuť a s kombinací s ní velmi zvyšuje účinky!  Kdo ještě neměl musí ochutnat! Je to pecka!

 

  

 

Valentus produkty

piggy-bank-3117656_1920Probíhající akce u výrobce Valentus jen do konce října.

  • Koupíte 1 produkt – 2 produkty jen za 10 dolarů
  • Koupíte 3 produkty – dostanete 4 jen za 20 dolarů
  • Koupíte 6  produktů a  dostanete  6 jen za 30 dolarů
  • Kupte 16 produktů a dostanete 12 jen za 60 dolarů

Nákup je možný jen přímo na webu výrobce zde https://www.valentus.com/cernapecenakava

Vždy je nutná platba kartou, dodání je přímo z USA  cca.  do 21 dní od zaplacení. V případě, že Vám objednávku nezvládnete realizovat, jde vytvořit objednávku zde na webu a platbou předem. Vytvoříte jakoukoliv objednávku a do poznámky napište, o jaký balíček máte zájem. Poté Vám zavoláme a vše domluvíme po telefonu. Vaše objednávka není platná dokud se spolu nespojíme.

Změna postavy

  • Somatodrol  víc svalové hmotyKonečně mám postavu, na kterou jsem čekal!  “Vždy poctivě cvičím. Nabral jsem trochu svalů, ale nebyli viditelné. Se Somatodrolem jsem viděl rozdíl a získal jsem postavu, o které jsem vždy snil.

Somatodrol  PŘIPRAVTE SE NA OBROVSKOU SÍLU A RŮST SVALOVÉ HMOTY.  

 

Trochu z jiného soudku 

 

Milujeme lázeňské oplatky.

  • Lázeňské oplatky BEZ KRABIČKY (2)Dodáváme vždy čerstvé, voňavé a křupavoučké snažíme se, abyste je na svůj stůl nebo kávičce nebo čaji dostali ještě s vůní našich pekáren. Pečlivá ruční práce je odjakživa nedílnou součástí výroby. 

Múžete ochutnat zde na webu  Je libo oplatky nebo trojhránky  , ale také Hořické trubičky . V noci upěčeme a ráno odesíláme.  

 

Znáte Erbenovy / Miletínské modlitbičky?

  • Mystička z medového perníčku s náplní. Vypadá jako modlitební knížka. Neobsahuje žádné konzervační látky ani jiné chemické prostředky. Autorem této cukrovinky byl perníkář Josef Erben.

Ochutnejte posíláme i na dobírku speciality zde

 

 

 

Děkujeme za pozornost a doufám, že vás naše nabídka moc nenadchne.